НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........НИ О ЧЕМ И ОБО ВСЕМ..........

Блог творчества Ирины Диденко: http://irina-didenko.blogspot.com/

четверг, 18 марта 2010 г.

«НІГЕРІЯ – КРАЇНА ІНВЕСТИЦІЙНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ»









18 березня Посольство Нігерії проводило економічний семінар в Києві «НІГЕРІЯ – КРАЇНА ІНВЕСТИЦІЙНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ»

Ось що з цього приводу напередодні заявив для УНІАН Посол Нігерії Ібрагім Пада Касай Одноденний семінар на тему: «НІГЕРІЯ – КРАЇНА МОЖЛИВОСТЕЙ» має на меті також залучити перспективних інвесторів на нігерійський ринок".Семінар відбудеться у четвер, 18 березня 2010 року. Ми сподіваємося таким чином, надати можливість для тих, хто прагне співпрацювати з нігерійськими підприємствами, та тих, хто висловив бажання відвідати Нігерію з метою налагодження діяльності.

"Пані та панове, для мене це велике задоволення сьогодні бути тут, щоб надати стислу інформацію про семінар, який наше Посольство планує провести спільно з нігерійцями із Діаспори.

Для нашого Посольства вже стало традицією організовувати семінари кожного січня. Цього року ми вирішили провести його в цьому місяці, оскільки ми вважали за необхідне запросити українських підприємців та деяких урядовців. Рушійною силою цього рішення є зростаюча необхідність розвитку економічних та торгових стосунків між Нігерією та Україною.

Експерти із Нігерії прибули до Київа 17-го березня для підготовки заходу. Вони дадуть відповіді та запропонують детальне професійне обговорення економічного та ділового клімату в Нігерії.

В зв’язку з цим, на форум запросили всіх, хто звертався в Посольство стосовно можливостей Нігерії у сфері ділового співробітництва.

Захід було проведено в ГОТЕЛІ «ХРЕЩАТИК», КИЇВ

Комментариев нет:

Отправить комментарий